Ziya Konu tarihi: 10 Ekim Paylaş Konu tarihi: 10 Ekim Oyun bir süredir canlı ve güzel oyuncu sayısı artmaya başladı fakat yönetimin marmaraya yeteri kadar ilgi göstermediğini düşünüyorum yeni güncellemeleri çok geç alıyoruz bazen alamıyoruz bizimle ilgilenen küçük bir ekip oluşturulsa eğer oyuncularla iletişimin daha iyi olacağını düşünüyorum 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
stuckLIEBENN Mesaj tarihi: 10 Ekim Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim Ek olarak pazarlarda itemler satılmıyor ticareti canlandırmak için bir şeyler yapabilir mi ? 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
emrah Mesaj tarihi: 10 Ekim Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim merhaba hocam dedıklerıne katılıyorum. malesef marmarada tum surec cok gec yonetılıyor. 1 haftadır guncelleme gelıcek dıye beklıyoruz. halen somut bırsey ortada yok. gecen hafta cumartesı gunu ınsanlar 2 saat ronark ıcın bekledi dcden defalarca yazmamıza rağmen malesef bı cevap alamadık. harbı2 fılesıne ömere guvenımız sonsuz Allah var cok ıyı bı sunucu. birde su yenı sw acılınca eskıye olan ılgısızlık ortadan kalkarsa cok ıyı olucak inşallah. 2 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.